Més de 1.200 alumnes de tota la comarca assisteixen a la Fira que mostra les possibilitats de la Formació Professional
L’IES Manacor ha acollit els futurs estudiants de graus de formació professional.
Els centres educatius de tota la comarca han participat en la fira de formació professional que acull l'IES Manacor per promocionar els cicles formatius que s'ofereixen als instituts i centres educatius de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Santanyí, Sineu, Artà, Felanitx, Campos i Capdepera. Més de 1.200 alumnes del municipi de Manacor i de tota la comarca han passat per la Fira de Formació Professional de l'IES Manacor. Es tracta d'una fira formada per espais d'informació, d'orientació i assessorament als joves que es troben en un moment de transició educativa o professional. I és que l'objectiu d'aquest esdeveniment, que sorgeix de l'interès dels centres en el foment de la formació professional, és el de donar a l'alumnat una visió diferent i més atractiva sobre aquests estudis.

Gràcies a la feina feta pels organitzadors uns 1.200 estudiants de tota la comarca poden trobar, entre els dies 17 i el 18 de maig, respostes al seu futur acadèmic i professional. "Hem d'animar els joves que tenen ganes d'aprendre i de formar-se en qualsevol de les branques professionals que ofereixen els instituts", ha explicat la batlessa de Manacor, Catalina Riera, que ha visitat la fira acompanyada del director del Centre, Miquel Amengual. I és que "és en esdeveniments com aquests que es fa visible la feinada que fan els professionals dels tres instituts de Manacor i els de tota la comarca que lluiten per oferir més i millors estudis de la formació professional", afegí.

Tots els assistents han vist els estudis de les diferents famílies professionals que han participat a la fira: activitats físiques i esportives, administració i gestió, agrària, comerç i màrqueting, electricitat i electrònica, hoteleria i turisme, imatge personal, indústries alimentàries, informàtica i comunicacions, sanitat, serveis socioculturals i a la comunitat i transport i manteniment de vehicles i ensenyaments esportius. Així tots els estudiants que han passat per la fira han pogut visitar els diferents estands dels cicles formatius de formació professional bàsica i de formació professional de grau mitjà i superior a l'IES Manacor.

Tot plegat ha estat possible gràcies a la coordinació i a la feina feta pels instituts IES Manacor, IES Capdepera, IES Felanitx, IES Llorenç Garcías i Font, IES Mossèn Alcover, IES Porto Cristo, IES Puig de sa Font, IES Santanyí, IES Sineu i el CC Es Lledoner, que juntament amb els ajuntaments de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Santanyí, Artà, Felanitx, Campos i Capdepera i la Conselleria d'Educació i Cultura han organitzat la Fira de Formació Professional d'enguany. Per tot això, els estudiants que han passat per la fira de Formació Professional han pogut experimentar en primera persona les possibilitats de futur que els ofereixen els tres nivells de la formació professional: FP bàsica, de grau mitjà i superior.

Així s'han pogut informar sobre més de trenta estudis diferents de Formació Professional. Les titulacions presents a la fira són: Accés i conservació d'instal·lacions esportives, Conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural, Animació d'activitats físiques i esportives, Serveis Administratius, Gestió Administrativa, Administració i finances, Agrojardineria i composicions florals, Jardineria i floristeria, Paisatgisme i medi rural, Serveis Comercials, Activitats comercials, Màrqueting i publicitat, Electricitat i electrònica, Instal·lacions elèctriques i automàtiques, Sistemes electrotècnics i automatitzats, Cuina i restauració, Cuina i gastronomia, Perruqueria i estètica, Vitivinicultura, Informàtica i comunicacions, Sistemes microinformàtics en xarxa, Desenvolupament d'aplicacions webs, Cures auxiliars d'infermeria, Higiene Bucal, Atenció a persones en situació de dependència, Educació Infantil, Integració Social, Manteniment de vehicles, Carrosseria, Electromecànica de vehicles, Automoció, tècnic esportiu en bàsquet i en futbol.Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100