La SAM col·labora amb els bombers revisant i situant les boques d’incendi en un mapa per fer la ciutat més segura
La SAM elabora un mapa que situa les boques d’incendis i facilita la seva feina. El mapa contra incendis es pot consultar a la nova web de la SAM sammanacor.com
L'empresa de Serveis del Municipi del Manacor treballa conjuntament amb els bombers per revisar totes les boques d'incendis i fer un mapa per situar-les i així facilitar la feina dels bombers per localitzar més ràpidament les boques a l'hora de resoldre un incendi. Per això, aprofitant que la SAM ha renovat la pàgina web, s'ha inclòs un botó d'enllaç al mapa perquè els bombers i tothom que ho desitgi pugui accedir a aquesta informació en qualsevol moment. El mapa s'ha realitzat gràcies a la feina de sectorització que ha duit a terme Antoni Febrer, que ha treballat a la SAM a través del programa Joves Qualificats.

La nova pàgina web, a més, s'ha fet perquè sigui més intuïtiva i útil per als usuaris des de l'ordinador, la tauleta o el telèfon mòbil. La nova web permet accedir més fàcilment a les opcions que més s'utilitzen: factura electrònica, horari i tarifes ORA, aparcaments, licitacions, etc. A més s'ha inclòs a baix de tot de la pàgina d'inici un mapa interactiu situant les instal·lacions de la SAM perquè es puguin trobar fàcilment i en qualsevol moment.

Aquestes millores les ha realitzades Nuria Gayà, que també ha treballat a la SAM a través del programa Joves Qualificats. Gayà, a més, també ha estat responsable del nou apartat de la web de la SAM: el de conscienciació. Aquest nou apartat ha nascut amb l'objectiu de conscienciar la població sobre el bon ús de l'aigua i de la xarxa de clavegueram.

Durant les pròximes setmanes d'estiu s'anirà millorant la pàgina web per tal d'aconseguir que sigui el més eficient i funcional possible per tots els usuaris i actualitzant el mapa d'hidrants fins que estiguin tots comprovats i localitzats. Aquests projectes formen part del Programa SOIB JOVE - Qualificats Sector Públic que han estat finançats pel SOIB amb el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE) i la Garantia Juvenil.

Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Teléfono: 971 849 100