La Primavera Esportiva de s’Illot ha posat a prova l’equilibri i les habilitats en patinet i us convida a jugar a futbol dissabte dia 17
Fins el proper 26 de maig els tallers se succeiran durant diferents dissabtes al poliesportiu.
El Poliesportiu de s'Illot acull durant sis dissabtes de març, abril i maig les diferents diades esportives que inclou la primera Primavera Esportiva. Totes les diades són gratuïtes i estan destinades a infants i joves, que hi poden acudir amb familiars i amics. Se celebren al poliesportiu de s'Illot en dissabte i en horari de 10 h a 12 h. La primera diada, que va celebrar-se dissabte passat, dia 10 de març, es va centrar en els patins i els equilibris. Més de vint infants i joves varen participar d’aquesta jornada sana i divertida.

La segona jornada estarà dedicada al futbol en la categoria d'alevins i se celebrarà aquest dissabte, dia 17 de març. La diada centrada en el voleibol se celebrarà dia 14 d'abril i dia 28 del mateix mes es podrà gaudir de la diada dedicada a l'atletisme i als jocs espartans. Dia 12 de maig el futbol en la categoria de benjamins serà el protagonista de la cinquena diada esportiva. I la darrera jornada esportiva d'aquest cicle se celebrarà dia 26 de maig i tornarà a tenir el vòlei com a protagonista.

"Els veïnats de s'Illot ja compten amb el poliesportiu i també amb el club de voleibol s'Illot i amb el club de futbol de s'Illot i Cala Morlanda però hi ha nins, nines i joves que fins ara s'han hagut de desplaçar a practicar l'esport que més els agrada a Porto Cristo, a Manacor o a altres municipis veïns", explica el delegat d'Esports, Miquel Perelló. "Amb la Primavera Esportiva volem donar a conèixer els clubs esportius silloters i també mostrar nous esports, a més de dur fins a s'Illot esportistes i experts que siguin capaços de contagiar a tot el poble les ganes de practicar esport", afegeix Perelló.

"A s'Illot els infants i joves suposen un 20% de la població i per això des de la Delegació de s'Illot celebram que l'oferta esportiva s'ampliï i esperam que a través d'altres iniciatives pugui mantenir-se durant gran part de l'any", ha declarat el delegat de s'Illot, Antonio García. El coordinador d'aquesta primera edició de la Primavera Esportiva de s'Illot és el jove qualificat Daniel Usero, que des de la delegació d'Esports ha assumit el repte de millorar l'oferta esportiva i fomentar la seva pràctica. "Quan vàrem visitar les instal·lacions esportives de s'Illot vàrem posar en marxa aquest cicle amb l'objectiu que els infants i joves de s'Illot coneguin el poliesportiu puguin quedar al seu poble a fer esport", explica Usero. "A més de convidar tothom a sumar-se als col·lectius del vòlei o del futbol, també proposam diades dedicades als esports amb patinet o a l'atletisme i als jocs espartans per introduir noves disciplines esportives a s'Illot", afegeix.

Aquest nou programa d'activitats esportives que impulsen l'Ajuntament de Manacor i el Patronat Municipal d'Esports en col·laboració amb la Delegació de s'Illot i el Consell de Mallorca té l'objectiu de fomentar i millorar l'oferta esportiva en aquest nucli costaner.
Bookmark and Share

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100