Activitats esportives hivern 2017-2018
Des del Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Manacor volem continuar facilitant la pràctica de l’esport i que puguem gaudir de tots els seus beneficis. Per això us convidam a consultar aquest llibret on es presenta una àmplia oferta esportiva que els clubs esportius i les APIMA posen al vostre abast la temporada 2017-2018

Entrats ja al setembre, podem comprovar que les activitats ofertes durant els mesos d’estiu han estat molt ben rebudes pels ciutadans i han comptat amb una participació nombrosa i molt animada. Per aquest motiu volem donar les gràcies a totes aquelles persones que ho han fet possible.

És important esmentar que durant la temporada passada es varen aconseguir molts d’èxits en el món esportiu, i des d’aquí ens mostram molt contents i satisfets amb la tasca realitzada, i us volem encoratjar a seguir aconseguint objectius esportius amb ganes, optimisme i il·lusió.

Desitjam que el llibret que teniu a les mans sigui del vostre interès i us animam a continuar o a iniciar-vos en la pràctica esportiva. Salut i bona temporada a tots!

Miquel Perelló Roman DELEGAT D’ESPORTS DE L’AJUNTAMENT DE MANACOR
Bookmark and Share

Documents de descàrrega i enllaços

Ajuntament de Manacor. C/ Convent, 1 07500 Manacor  - Telèfon: 971 849 100